fbpx

BOURBON – Η πιστοποιημένη εμπειρία ενός εξαιρετικού καφέ

ΘΕΛΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ BOURBON

CAPTCHA image

Βοηθήστε μας να καταπολεμήσουμε τα spam

H πρόταση franchise του Bourbon προσελκύει πελατεία από όλο το φάσμα του δυναμικού ηλικιακά κοινού που αποτελεί και την πιο ισχυρή καταναλωτική ομάδα σήμερα.

bourbon-franchise-street-coffee-shop-new

Ο σύγχρονος καταναλωτής είναι πιο εκπαιδευμένος, πιο απαιτητικός και περισσότερο προσανατολισμένος στην αξία. Αναζητά προσιτές τιμές, χωρίς όμως να κάνει εκπτώσεις στην ποιότητα. Γνωρίζει ποιο προϊόν θέλει από πού και ποτέ θα το αγοράσει, στην κατάλληλη τιμή. Η έλλειψη διαθέσιμου χρόνου είναι ένα από τα κυριότερα χαρακτηριστικά του σύγχρονου καταναλωτή. Αν σήμερα, έχει περισσότερες επιλογές από ποτέ, διαθέτει λιγότερο χρόνο για ψώνια. Αυτό που σε πολλές περιπτώσεις «αγοράζει» είναι η διευκόλυνση.

Bourbon franchise: Ευχαριστημένοι πελάτες, η βάση της επιτυχίαςbourbon-franchise-speciality-coffee

Η ομάδα του Bourbon, έχοντας αναλύσει το προφίλ του σύγχρονου καταναλωτή, «ακουμπά» στις ανάγκες του και προσφέρει αυτό ακριβώς που χρειάζεται. Υψηλή ποιότητα, γρήγορη εξυπηρέτηση, value for money τιμές! Από νωρίς το πρωί στα καταστήματα Bourdon συναντάμε εργαζόμενους και φοιτητές που έρχονται για τον πρώτο καφέ της ημέρας, τον οποίο συνοδεύουν με εξαιρετικά σνακ. Δυναμική πηγή εσόδων αποτελεί επίσης, η υπηρεσία delivery του Bourbon που εκτοξεύει τις πωλήσεις. Χωρίς ελάχιστη χρέωση ό,τι ώρα και στιγμή, οι πελάτες παραλαμβάνουν στο γραφείο ή το σπίτι, τον κορυφαίας ποιότητα καφέ του Bourbon, στιγμή που έχει καθιερωθεί ως η αγαπημένη μεσημεριανή και απογευματινή συνήθεια εκατοντάδων ευχαριστημένων πελατών!

Τα πλεονεκτήματα της συνεργασίαςbourbon-franchise-mixani-kafe

Η πρόταση franchise του Bourbon προσφέρει τη δυνατότητα σε υποψήφιους συνεργάτες να γίνουν μέλη ενός δικτύου με προσεκτικά σχεδιασμένο concept και ισχυρή θέληση για ανάπτυξη. Ερχόμενος στην οικογένεια του Bourbon, ο franchisee επωφελείται από τη γνώση και την εμπειρία του εξειδικευμένου management team και εντάσσεται σε ένα πλήρες πρόγραμμα εκπαίδευσης ώστε να διασφαλιστεί η ενσωμάτωση κρίσιμων στοιχείων για την επιτυχία του concept.

To πρόγραμμα περιλαμβάνει:

 • Τη γνωριμία με τη φιλοσοφία του καταστήματος και την εις βάθος γνώση των προσφερόμενων προϊόντων.
 • Τις αρχές οργάνωσης και λειτουργίας του καταστήματος.
 • Τη λογιστική & στατιστική παρακολούθηση του σημείου.

Επίσης, ο υποψήφιος συνεργάτης εφαρμόζει άμεσα επιτυχημένες στρατηγικές, διαθέτει το κατάλληλο προϊοντικό μείγμα, αποκτά ολοκληρωμένη μεθοδολογία ανοίγματος του καταστήματός του και υλοποιεί στρατηγικές ανάπτυξης που τον βοηθούν να πραγματοποιήσει ένα δυναμικό ξεκίνημα αλλά και να πετύχει άμεσα υψηλά κέρδη.bourbon-sandwich

H έμπειρη ομάδα διοίκησης του Bourbon υποστηρίζει καθολικά τον franchisee από την πρώτη ημέρα της συνεργασίας στους πιο ζωτικούς τομείς για την επιτυχία της επιχείρησής του, παρέχοντας:

 • Αναλυτική αξιολόγηση της κάθε εναλλακτικής τοποθεσίας, για να καταλήξει σε αυτήν με τη μέγιστη επισκεψιμότητα.
 • Υποστήριξη για τον σχεδιασμό και τη συνολική διαμόρφωση καταστήματος, με ένα επιτελείο έμπειρων συνεργατών, ώστε να υπάρχει ομοιομορφία με τα υπόλοιπα καταστήματα του δικτύου.
 • Αποκλειστικότητα περιοχής.
 • Συνεχή υποστήριξη στην καθημερινή λειτουργία & διαχείριση, ώστε να λειτουργεί το κατάστημά του με τον πιο αποδοτικό τρόπο.
 • Ισχυρό brand name, συνώνυμο της συνεχούς καινοτομίας, της απαράμιλλης ποιότητας και της αξεπέραστης γεύσης.
 • Στοχευμένη & αποτελεσματική εκπαίδευση, που καλύπτει όλες τις κρίσιμες λειτουργίες της επιχείρησης.
 • Απλουστευμένα εγχειρίδια λειτουργίας που προτυποποιούν τις διαδικασίες του καταστήματος.
 • Δημόσιες σχέσεις & πλάνο τοπικού marketing που τον βοηθούν να προβάλλει αποτελεσματικά την επιχείρησή του.
 • Προσαρμογή προϊοντικού μείγματος στις ανάγκες της τοπικής αγοράς, για τη μεγιστοποίηση των πωλήσεων.
 • Οικονομικοτεχνική μελέτη της επένδυσης για καλύτερη χρηματοοικονομική διαχείριση.

Στόχος σε κάθε περίπτωση είναι η διαμόρφωση μιας ιδιαίτερα ανταγωνιστικής και κερδοφόρας επιχείρησης με την τήρηση συγκεκριμένων προδιαγραφών, που διασφαλίζουν την ποιότητα και μοναδικότητα των υπηρεσιών του δικτύου.

Επικοινωνήστε μαζί μας